Ilustrační foto

CHLEBOVÝ SENDVIČ se sýrem Feta a Schwarzwaldskou šunkou


Ingredience (3 porce = 1 celý chlebík):

Dřevorubecký chlebík 360g (1 ks)
Pomazánkové máslo s feferonkami 70g
Římský salát 35g
Sýr Feta 100g
Rajčata čerstvá 50g
Olivy černé 15g
Olej olivový 15g
Rucola 5g
Schwarzwaldská šunka 50g

Jak na to:

Celý chléb podélně rozřízneme. Spodní díl namažeme pomazánkovým máslem, poklademe listy salátu a rovnoměrně potřeme směsí vzniklou smícháním sýra Feta, krájených oliv a rajčat, trhané rucoly a olivového oleje. Navrch položíme plátky Schwarzwaldské šunky. Přiklopíme vrhním dílem pečiva a celý chléb naporcujeme na tři stejné díly. Jednotlivé sendviče podáváme tak, aby byl řez snadno viditelný.

Tip:
Náplň můžeme chuťově a barevně obohatit přidáním plátků salátové okurky.

 


                                                                                                       ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf