Ilustrační foto

MINI TMAVÁ BULKA
se smaženicí z lesních hub 


  čerstvé rajčátko.

Osvědčená kombinace voňavého chlebového pečiva a nezaměnitelné chuti smaženice z podzimních hub. Poctivému základu dodává svěžest křupavý listový salát a čerstvé rajčátko.  


Ingredience (2 porce):

Mini tmavá bulka (pečivo La Lorraine 4229806) 2 ks
Máslo 20g
Cibule 20g
Směs lesních hub 100g
Vejce (velikost S) 1 ks
Listový salát 10g
Rajčata 20g
Koření (sůl, pepř, kmín)

Jak na to:

 Na rozpuštěném másle zesklovatíme jemně nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené houby a společně restujeme. Takto připravné houby ochutíme solí, mletým černých pepřem a drceným kmínem. Na směs vyklepneme vejce a lehce promícháváme. Jakmile vejce ztuhnou, je houbová smaženice hotová. Do dopečené rozkrojené mini bulky vložíme listový salát, houbovou směs a plátky rajčat. Hotový sendvič přiklopíme vrcním dílem pečiva a můžeme podávat.


Tipy a doporučení:

Do připravené houbové směsi můžeme přidat i jemně nakrájenou jarní cibulku nebo nasekaný čerstvý tymián. Sendvič tak bude mít pokaždé o trošku jinou chuť i vůni. Pokud nemáme k dispozici dostatek lesních hub, můžeme smaženici doplnit i tmavými krémovými žampiony, které se vyznačují výraznější chutí než běžné svělé žampiony a naši smaženici tak lépe doplní.

 Recepturní lístek ke stažení zde (pdf, velikost 1MB)   

                                                                                                    ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf