Ilustrační foto

ZAPEČENÁ MEZZALUNA
s grilovanou zeleninou a sýrem 


  čerstvé rajčátko.

Šťavnatá náplň ve fantasticky chutném a vláčném pečivu originálního tvaru. Občerstvení, které zahřeje i v té největší zimě.  


Ingredience:

5001134 Mezzaluna (PANESCOFOOD.COM) 1 ks
Pomazánkové máslo 5g
Rukola 5 g
Šunka 30g
Žampiony 10g
Grilovaná cuketa 30g
Grilovaná červená paprika naložená v oleji 20g
Sýr Gouda 20g

Jak na to:

Rozmražené pečivo jemně rozevřeme a namažeme pomazánkovým máslem. Poklademe lístky rukoly a obložíme šunkou, žampiony, grilovanou cuketou, kousky okapané naložené papriky a sýrem. Naplněnou mezzalunu krátce zapečeme v kontaktním grilu tak, aby se sýr řádně roztavil a celá náplň prohřála.


Co je mezzaluna?

Skutečná delikatesa k zapékání. Plně dopečené pšeničné pečivo, které je kvůli vláčnosti výrazně obohacené olejem. Je plochá a přehnutá do tvaru půlměsíce, což z ní činí pečivo předurčené k plnění. Doporučujeme ji podávat zatepla, kdy nejlépe vynikne její báječná chuť a příjemně křupavá kůrčička, které vznikne při tepelné úpravě. Lze ji zapékat (200°C/3-´5´) nebo též grilovat v kontaktním grilu (220°C/2´-4´).   

 

 ZPĚT

Brožura TYC mini dezerty


Nová brožura PANESCOFOOD.COM  představuje kreativní concept lahodných a originálních mini dezertů. Ideální pro hotely, restaurace, kavárny i catering.

Brožura ke stažení  zde (pdf)

Produktový katalog 2016-17


Nový katalog s výběrem tradičních druhů slaného, plněného slaného a sladkého pečiva. Tištěný katalog žádejte u svého obchodního zástupce.

Katalog ke stažení  zde (pdf)

NOVINKY PANESCO 2015


Široký sortiment nových sladkých i slaných druhů prémiových pekařských specialit.

PANESCO novinky 2015.pdf